Petzl Connect Adjust Lanyard
Petzl Connect Adjust Lanyard
Petzl Connect Adjust Lanyard
Petzl Connect Adjust Lanyard

Petzl Connect Adjust Lanyard

DKK 339,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15539 3342540100886
Et justerbart ankersystem.
Når man etablerer et anker og fikserer sig selv deri, gør man det ofte med en "kohale", bestående af et statisk stykke webbing eller slynge. Petzls lanyard er indstillelig, og man kan dermed bedre justere den til en længde, der giver mening i forhold til hvor megen bevægefrihed, man ønsker på sin standplads. Længden kan indstilles fra 15 - 95 cm. Skulle fødderne smutte, består sikringssystemet af et dynamisk stykke reb, der bedre absorberer et eventuelt lille fald og skåner brugeren.

Petzl Connect Adjust Lanyard er optimal til sportsklatring, især når du klatrer flere reblængder. Den fastgøres med et slyngestik i udstyrsløkken i indbindingspunkterne på din klatresele og anvendes med en låsekarabin i ankerpunktet.
NB: Karabin medfølger ikke.

Specifikationer
Længde: 15-95 cm
Vægt: 125 g
Garanti: 3 år
CE-certificeret
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
MaterialeNylon
Aluminium
TPE (termoplastisk elastomer)
Længde0,15 - 0,95 m
Mærke:Petzl
Aktivitet:Klatring
Vægt: 125 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig