Picnic i frostvejr
Mærke
1 stk
1 stk
8 stk
Farve
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk
19 stk
3 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk

Picnic i frostvejr

Selvom termometret viser frostgrader er der ingen grund til ikke at tage en tur ud  i naturen. Og selvom frosten godt kan give udfordinger, har vi her fundet en masse vare som kan gøre en picnic i frostvejr lidt nemmere.
Her er bl.a. thermokander til f.eks. kaffe, kakao eller supper og siddeunderlag så man ikke bliver våd og kold bagi.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig