Regntøj
Mærke
2 stk
1 stk
Størrelse
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Farve
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Regntøj på tilbud

Kom tør igennem regnbygerne! Find et regnsæt der passer til dit behov. Cykler du meget, er det en en god ide at vælge et par slidstærke bukser, så de kan holde til slid på bagen. Skal regntøjet med på vandretur, er det en god ide at tænke på vægt og volumen, så det ikke fylder alt for meget i oppakningen, men samtidig skal du også være opmærksom på, at rygsækken kommer til at slide på regnjakken - især ved skuldre og lænd - så hvis du skal være afsted i længere tid, kan det være en god ide at vælge en lidt stærkere jakke, eller en jakke med forstærkninger.

Kan du ikke finde det, du søger blandt vores tilbudsvarer, kan du altid gå på opdagelse i vores øvrige sortiment af vandtæt beklædningMest populær
Tatonka Tabara Coat
Tatonka Tabara Coat Før DKK 1.499,00
DKK 699,00
Info/køb
Varenummer: 5131
Før DKK 1.499,00
DKK 699,00
Spar DKK 800,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig