Skolestart
Køn
9 stk
6 stk
3 stk
2 stk
Kategorier
21 stk
4 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Mærke
17 stk
6 stk
6 stk
2 stk
1 stk
Aktivitet
26 stk
5 stk
5 stk
4 stk
4 stk
2 stk
1 stk
1 stk

Skolestart

Når man skal gå i skole i mange år, er det vigtigt at have det rigtige udstyr på ryggen.  Vi har her samlet en masse rygsække, tasker, vandflasker og andet udstyr der gør skolegangen mere behagelig. I udvalget er alt lige fra  tasker til børnehaven og frem til de sidste klassetrin, hvor bøgerne bliver tungere og den bærbare større.

Varenummer: X14581
Før DKK 399,00
DKK 279,00
Spar DKK 120,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig