Størrelse
20 stk
19 stk
15 stk
14 stk
12 stk
11 stk
8 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Sokker

Godt fodtøj kræver gode sokker. Og vi har masser af forskellige sokker til dit fodtøj. Fjeld & Fritid har Danmarks største lager af Bridgedale-sokker, som passer til dit aktive liv, og lækre ragsokker i uld fra norske Janus.  

Find strømperne, der passer til dit behov. Vælg sokker med god polstring, hvis du har brug for stor støtte på de hårde ture eller mindre polstring til de lettere ture.

Hvor tykke selve sokkerne skal være afhænger selvfølgelig også af dit fodtøj, hvor du skal hen, og hvor meget du plejer at fryse.

Indersokker er med til at holde dine fødder tørre og til at mindske friktion mellem sokkerne og dine fødder.  

Før DKK 150,00
DKK 99,00
Spar DKK 51,00
Info / køb
Før DKK 140,00
DKK 99,00
Spar DKK 41,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig