Arc'teryx Solano Jacket Women's
Arc'teryx Solano Jacket Women's
Arc'teryx Solano Jacket Women's

Arc'teryx Solano Jacket Women's

DKK 1.599,00


   På lager
Antal
Varenummer: 50011
Den elegante, minimalistiske vindjakke passer perfekt ind i bybilledet, og bliver hurtigt en uundværlig følgesvend i din hverdag. Jakkens windstopper-membran beskytter dig mod vinden, giver nogen beskyttelse mod regnbyger og sikrer, at du stadig har en høj åndbarhed.
Den børstede inderside giver dig en lille smule isolering, men den er også med til at absorbere fugt, så din hud bliver holdt tør. Justerbar hætte, og jakken kan også justeres for neden.  

Vægt: 345 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Arc'teryx
Køn: Dame
Membran:Windstopper
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Rejse
Materiale:Polyester
Vægt: 345 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig