Stanley Classic Trigger Action Travel Mug
Stanley Classic Trigger Action Travel Mug

Stanley Classic Trigger Action Travel Mug

DKK 249,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15469
Stanleys sidste nye termokrus til togturen eller til dig, der har et moderat kaffeindtag på vandreturen.
Koppen er vakuum-isoleret og holder dine drikkevarer varme i over syv timer, så du kan nyde din kaffe eller te skoldhed hele formiddagen. Koppen er enhåndsbetjent, så du kan åbne og lukke låget med en hånd, ved hjælp af en trykknap i toppen. Så du kan sagtens have den med i bilen på vej til arbejde.
Størrelsen passer selvfølgelig til kopholderen i din bil, på cyklen eller på barnevognen, og den kan gå i sidelommerne på de fleste rygsække.
Låget kan gå i opvaskemaskinen og kan skilles ad, for yderligere rengøring.

Materiale: Rustfrit stål og BPA-fri plast

Holder væske varm i op til 7 timer.

Holder væske kold i op til 30 timer.

Volumen: 354 ml

Mål: 19,3 x 7,0 cm (bunddiameter)

Vægt: 301 gram

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Stanley
Vægt:0,301 kg
Kategori:Termoflasker og -kopper
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Rejse
Camping
Vinter
Fjeld & fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig