Studentergaver
Køn
21 stk
14 stk
10 stk
Kategorier
14 stk
8 stk
5 stk
5 stk
5 stk
4 stk
4 stk
3 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Mærke
30 stk
8 stk
7 stk
4 stk
3 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Aktivitet
37 stk
33 stk
32 stk
13 stk
4 stk
2 stk
2 stk

Studentergaver

Mangler du gaveideer til eksamensgaver til sommer? Vi har samlet en række store og små produkter, som kan være med til at forsøde livet for de nyklækkede studenter. Find en lækker rygsæk til sommerens rejser, en sommerkjole, en vandtæt skoletaske til de kommende studieår eller en flot tegnebog i læder.
Hvis sommerferien står på festival, kan du også gå på opdagelse i vores Festival kategori, hvor vi har samlet stort og småt, som kan være med til at gøre festivallivet en lille smule lettere.  

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig