Mærke
1 stk
10 stk
9 stk

Telte

Hos Fjeld&Fritid fører vi alle slags telte: fjeldtelte, ekspeditionstelte, kanotelte, cykeltelte og ultralette telte til ‘fast and light’-brug. Vores brede sortiment udgøres af førende teltproducenter som Terra Nova, Wild Country, Nordpol samt Fjällräven, og vi har telte i mange prisklasser.

Et telt er dit hjem, når du er på tur, og vægt, størrelse og funktioner skal derfor passe præcis til din brug. Vil du se et af vores telte slået op og afprøve, om du og kæresten faktisk kan ligge skulder mod skulder i et 2-mands-telt, er du velkommen i vores butik på Frederiksborggade 28, hvor vores personale står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Tryk for at læse mere om telte her

Kuppeltelte:

Kuppeltelte er kendetegnede ved at teltstængerne krydser over hinanden på toppen, og er derfor relativt vindstabile. Desuden giver de en fornemmelse af rummelighed, da væggene - på grund af konstruktionstypen - vil være meget stejle.

Super Letvægt:

Super Letvægt telte er beregnet til ture, hvor vægten skal være så lav som muligt. Dette kan for eksempel være ved konkurrencer og længere cykelture. Til gengæld er teltene ikke 100% vandtætte, og materialet er ikke lige så slidstærkt som i de tungere fjeldtelte.

Tunneltelte:

Tunneltelte er særlig velegnede til campingture, hvor man ikke har plads til villatelte, og ønsker at prioritere plads indeni teltet fremfor lav vægt. Et godt eksempel kunne være kanoture og bilferier.

Hybridtelte:

Hybridtelte er en blanding af kuppeltelte og tunneltelte. Hybridtelte vil ofte veje relativt lidt, og stadig have rigtig god plads indvendigt.

Bivuakovertræk:

Bivuakovertræk er beregnet til kun at kunne dække din sovepose, og måske lidt mere. Her er lav vægt prioriteret allerhøjst.Bemærk, at jo lavere åndbarhed overtrækket har, jo koldere skal omgivelserne være, for at der ikke opstår kondens på indersiden. Til ture i dansk klima, skal du ikke vælge mindre åndbarhed end GoreTex materialerne kan præstere.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig