Teva Kayenta Suede Women's

Teva Kayenta Suede Women's

DKK 799,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4080 737872981068
Kvinde-sandal med godt grip, der tillader godt fodfæste. Små kanaler på undersiden af sålen gør at vandet kan løbe af. Trædestykket og remme er udfærdiget i læder. Justerbar hælrem, der tillader stor tilpasningsevne. Trædestykket er udfærdiget i en microfiber, der øger fornemmelsen af komfort.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Teva
Køn: Dame
Materiale :Ruskind
Kategori:Sandaler
Aktivitet:Hverdag
Rejse
Vægt: 243 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær
Teva Terra-Float Nova Lux
Teva Terra-Float Nova Lux Før DKK 799,00
DKK 479,00
Info/køb
Teva Ysidro Stitch Sandal Women
Teva Ysidro Stitch Sandal Women Før DKK 799,00
DKK 479,00
Info/køb
Teva Terra-Float Livia Lux Women
Teva Terra-Float Livia Lux Women Før DKK 799,00
DKK 559,00
Info/køb
Teva Mush II Men
Teva Mush II Men Før DKK 249,00
DKK 149,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig