Teva Womens Terra Fi 5 Universal

Vejl. pris DKK 999,00
DKK 699,00
SparDKK 300,00
På lager
Varenummer:38388
Klassikeren; den ultimative, terrængående vandresandal er i år blevet opgraderet!

Terra Fi 5 topper sin forgænger ved at være 20% lettere. Sandalen er skræddersyet til at være en tro følgesvend på alskens eventyr. Med sin kraftige sål, der både har en ekstra kant udenom trædefladen, er man en anelse mere beskyttet mod terrænet. Selv efter mange kilometer er du sikret et højt niveau af komfort og stødabsorbering pga. det bløde PU-skum i mellemsålen og den ekstra stødabsorberende Shoc Pad™ under hælen. Mellemsålen er formstøbt med høj svang til at støtte foden, især når den bliver træt. Ydersålen har et kraftigt mønster, der griber heftigt fast i terrænet og består af gummi, der har supergod friktion på glatte overflader. Gummiet afsætter ikke mærker på gulve.

Tevas Universalstropper tillader maksimal justering og tilpasning til høj eller lav vrist, og korrekt placering af foden i forhold til svangstøtten. Polyesterstropperne og spænderne er polstret med neopren for øget komfort og mindsket risiko for friktionsgener. Alle materialer tørrer hurtigt, så hold dig ikke tilbage for at bruge sandalen i våde forhold eller til vandaktiviteter.

Terra Fi 5 Universal er Tevas mest aggressive vandresandal, men fungerer også glimrende som luksus til en fod, der til hverdag går og står mange timer.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.