Teva Terra-Float Livia Lux Women

Teva Terra-Float Livia Lux Women

Før DKK 799,00
DKK 559,00
Spar DKK 240,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14130 888855652649
Elegant og behagelig sandal med microfiberforing på trædefladen og under læderstropperne. Velcrolukning bag hælen. Perfekt sandal til byvandringen og cafébesøget

Terra-Float  er bygget op omkring en blød EVA fodseng og en letvægts skumsål, der er både komfortabel og slidstærk. Svangen er forstærket for ekstra støtte. Sålen er fremstillet i presset skum der giver god stødabsorbering og formstabilitet. Tættest på foden er der en blød EVA sål, der giver komfort dagen lang. Det øverste lag mod foden er behandlet med antibakterielle Microban Zink, der hæmmer lugtgener fra en hyppigt brugt sandal.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Teva
Køn: Dame
Materiale :Læder
Kategori:Sandaler
Aktivitet:Hverdag
Rejse
Vægt: 163 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig