Therm-A-Rest Trekker Chair 20

Therm-A-Rest Trekker Chair 20

DKK 319,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5496 40818066867
Opgrader din næste telttur. Et godt ryglæn skal aldrig undervurderes, heller ikke på tur. Med Therm-A-Rests Trekker Chair kan du hurtigt omdanne dit liggeunderlag til en behagelig campingstol.

Vægt: 290 gram

Sædebredde: 51 cm

Sædehøjde (maks): 10 cm

Pakket mål: 10 x 51 cm

Materiale: 100 % Polyester Rip-Stop
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Therm-A-Rest
Kategori:Liggeunderlag
Accessories
Aktivitet:Camping
Vægt: 290 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig