Trangia MultiFuel X2 Brænder
Trangia MultiFuel X2 Brænder
Trangia MultiFuel X2 Brænder
Trangia MultiFuel X2 Brænder

Trangia MultiFuel X2 Brænder

DKK 1.649,00


   På lager
Antal
Varenummer: 3640 7315087500019

Ny version af Optimus brænderen hvor du nu også kan bruge gas.


Enkel og pålidelig multifuel brænder med meget høj effekt, som kan brænde på gas, fyringspetroleum, benzin, dieselolie og sprit. Dog anbefales fyringspetroleum eller renset benzin/miljø benzin, da det giver den reneste (og sundeste) forbrænding.

Trangias Multifuel brænder er en satellitbrænder (med separat brændstofflaske), men alligevel er reguleringen enkel og hurtig, da effekten reguleres direkte på brænderhovedet. Brænderen er meget hurtig at opvarme og relativ støjsvag (i forhold til en del andre benzinbrændere).

Kan kun bruges i et Trangia stormkøkken. Brænderen er opbygget i solide, men lette, materialer, men til lange ture kan det anbefales at medbringe et reparations/vedligeholdelsessæt.Brænderen leveres med brændstofflaske.

Brænderen bliver leveret med to dyser på henholdsvis 0,28 mm. (petroleum) og 0,32 mm.(gas og rensebenzin). Trangia MultiFuel X2 leveres komplet med brænder, 0,6L flaske, pumpe, værktøj og nylon pose.


Kogetid (1 ltr) : 3 min.
Effekt : 3000 watt
Vægt : 525 gram


Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Trangia
Kategori:Brændere
Vægt: 525 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig