Trangia
Mærke
21 stk
Farve
2 stk
2 stk
17 stk

Trangia

Står du og mangler det komplette trangia sæt til campingturen eller vandreturen, så har Fjeld og Fritid et stort udvalg fra det svenske mærke Trangia, som du kan finde her på siden. Du finder også diverse tilbehør såsom betræk, håndtag og brændere.
Med Trangia er du sikret det ultimative køkkenudstyr til madlavning i naturen. Det er både let og hurtigt at anvende, når sulten melder sig eller når du skal forberede morgenkaffen. Når Trangia sættet er pakket sammen, fylder det så godt som ingenting, og du kan derfor nemt tage det med på farten på dine campingture og vandreture.
Trangia har mange års erfaring med at producere køkkenudstyr til madlavning i naturen, og de er gennem årene blevet et af de stærkeste mærker indenfor netop denne kategori. Du er derfor sikret produkter, hvor kvaliteten er i højsæde, driftsikkerheden er i top og designet er moderne.
Hvis du har brug for yderligere hjælp til, at købe et sæt fra Trangia, er du meget velkommen til, at besøge os i butikken, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning.

Solid svensk historie

Trangia er en svensk familievirksomhed, som siden 1930’erne har haft fokus på udviklingen af køkkenudstyr specielt til camping. Trangias mål var, at lave et komplet og let anvendeligt madlavningssystem med flydende brændstof, som er den nemmeste form for brændstof, at anvende samt den mest effektive.
Den dag i dag udvikles og fremstilles Trangiakøkkenet stadig i selv samme by, hvor virksomheden opstod for ca. 90 år siden. Her prioriterer de, at gennemteste deres produkter i hårde vindforhold, så de er sikre på, at produkterne kan klare outdoor livet.

Så med Trangia er du sikret et gennemtestet produkt i høj kvalitet, som gør din oplevelse med madlavning i naturen helt sublim.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig