Trangia

Trangia

Står du og mangler det komplette trangia sæt til campingturen eller vandreturen, så har Fjeld og Fritid et stort udvalg fra det svenske mærke Trangia, som du kan finde her på siden. Du finder også diverse tilbehør såsom betræk, håndtag og brændere.
Med Trangia er du sikret det ultimative køkkenudstyr til madlavning i naturen. Det er både let og hurtigt at anvende, når sulten melder sig eller når du skal forberede morgenkaffen. Når Trangia sættet er pakket sammen, fylder det så godt som ingenting, og du kan derfor nemt tage det med på farten på dine campingture og vandreture.
Trangia har mange års erfaring med at producere køkkenudstyr til madlavning i naturen, og de er gennem årene blevet et af de stærkeste mærker indenfor netop denne kategori. Du er derfor sikret produkter, hvor kvaliteten er i højsæde, driftsikkerheden er i top og designet er moderne.
Hvis du har brug for yderligere hjælp til, at købe et sæt fra Trangia, er du meget velkommen til, at besøge os i butikken, hvor vores personale altid står klar med hjælp og vejledning.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.