Trek N Eat Gourmet Vildtgryde

Trek N Eat Gourmet Vildtgryde

DKK 69,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5919 4015753195541
Vildtgryde til din næste tur i det fri. Med nudler, vildtkød og svampe får du en rig og lækker aftensmad, næste gang du skal ud og spise i der fri.
Alle retter fra Trek 'N Eat er forsynet med et ''ALL NATURAL'' mærke. Det betyder de er fri for konserveringsmidler og kunstige farve- og smagsstoffer. Alle poserne kan stå selv og er forsynet med ingrediensliste og allergiinformation.  

Tørvægt: 170 gram

Tilsæt vandmængde: 550 gram

Færdig mængde: 720 gram

Kalorier: 370 kcal per 100 gram (629 kalorier per portion)

Kulhydrater: 55 gram/100 gram

Fedt: 9,8 gram per 100 gram

Protein: 15,8 gram per 100 gram


Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Trek 'N' Eat
Kategori:Mad
Aktivitet:Trekking
Trailrun
Vægt: 170 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig