TrekMates
Mærke
22 stk
Farve
2 stk
2 stk
2 stk
7 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
7 stk
2 stk
1 stk

TrekMates

TrekMates, der startede i 1997 i Nottingham i Storbritannien, er en af Europas førende producenter af udstyr til turbrug. De har et stort sortiment og er designet til at imødekomme ønsker indenfor tre fokusområder: nytænkning, kvalitet og pris.

I Fjeld & Fritid fører vi en række TrekMates-produkter; bl.a. solhatte, halsedisser, gaiters, handsker og regnovertræk.

Varenummer: 3362
Før DKK 449,00
DKK 269,00
Spar DKK 180,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig