TrekMates
Mærke
7 stk
Farve
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

TrekMates

På denne side finder du vores store udvalg af fede produkter fra TrekMates. TrekMates, blevstartede i 1997 i Nottingham i Storbritannien, af en far og søn, der ville lave udstyr, uden alt muligt ubrugeligt tilbehør. De har et stort sortiment, og deres produkter er designet til at imødekomme ønsker inden for tre fokusområder: Nytænkning, kvalitet og pris. Hos Fjeld og Fritid fører vi en række forskellige produkter fra TrekMates herunder: Hatte, handsker, regnponcho samt regnovertræk til tasker. Når man befinder sig i det vilde friluftsliv, er det vigtigt at have godt udstyr og tilbehør med sig. Derfor går vi meget op i, at kvaliteten er i top, og anvendeligheden er høj. Alle TrekMates’ produkter er super praktiske og og man kan helt sikkert finde noget til sin næste tur, uanset destination. Se alle produkter herunder, og find dit yndlingsprodukt i dag! Har du spørgsmål er du altid velkommen til at besøge os i butikken i København.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig