Victorinox Alpineer

Victorinox Alpineer

DKK 289,00


   På lager
Antal
Varenummer: 906 7611160002006
Let lommekniv med et seriøst knivblad, der kan klare de fleste behov, når du er på fisketur eller på vandring i fjeldet.

Alpineer er en kraftig og enkel lommekniv med knivblad, der kan låses. I alt 5 funktioner: knivblad, som kan låses, proptrækker, ring, tandstikker og pincet.

Vægt: 74 gram
Knivblad: 11,1 cm

Bemærk: I følge den nye knivlov må du bære denne kniv i forbindelse med: "erhvervsudøvelse eller til brug ved jagt, lystfiskeri eller sportudøvelse eller har et andet lignende anerkendelsesværdigt formål."
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Victorinox
Kategori:Knive & Multitools
Aktivitet:Trekking
Camping
Vægt: 74 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig