Terra Nova Adventure Tarp 2

Terra Nova Adventure Tarp 2

DKK 449,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5169 5060122780735
Den simpleste og letteste form for overnatning eller ly er en tarp. Adventure Tarp 2 er stor nok til, at I kan sove to mand under den.
En tarp er ideel for dem, som ynder at tage på tur med fokus på ultraletvægt, eller blot til dem, der vil have mulighed for hurtigt at kunne skabe ly for vind og vejr på skovturen.
Tarpen er lavet i vandtæt Stormtex P4000 polyester, og har otte forstærkede øjer til montering af pløkke eller barduner.

Mål: 290 x 248 cm
Vægt: 671 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Terra Nova
Aktivitet:Trekking
Camping
Vægt: 671 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig