Asolo Mens Finder GV

Vejl. pris DKK 1.399,00
DKK 1.049,00
SparDKK 350,00
På lager
Varenummer:39028

Let, vandtæt/åndbar vandrestøvle til  trekking, vandring med mindre oppakning, ture med vuffer i skoven eller den aktive  jordomrejse.

Flot og vellykket letvægter, der naturligvis er produceret i Europa af kyndige folk, for bedst mulig pasform, kvalitet og finish. Sål og skaft leverer fin støtte til foden og anklen, så selv på lange dagsture er man godt hjulpet.med Finder GV.

Pasform og læst sidder lige i skabet, så kombineret med et par vandresokker af høj kvalitet, kan man regne med høj komfort, når man tramper derudad. Den relativt lette overdel af ruskind og Cordura nylon klarer lidt af hvert, men er ekstra forstærket på snuden.

Asolo Mens Finder Evo GV har GORE-TEX Extended Comfort Footwear indlagt imellem foret og overdelen, som er en speciel, fodtøjsspecifik udgave af den populære GORE-TEX membran. Den leverer både fuld vandtæthed og god åndbarhed, så håbløst vejr, vinterrusk og vådt terræn er ikke noget problem. 

Med Finder GV får den aktive friluftsmand et par lækre, lette vandrestøvler, der klarer myriader af ture i den lettere ende.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.