Om Fjeld & Fritid

Fjeld og Fritids Historie

Fjeld og Fritids Historie

6. december 1979 startede Fjeld & Fritid i en mindre butik i Peder Hvitfeldts Stræde 17. Firmaet blev stiftet af cand. oecon. Mogens B. Larsen. Mogens videregav i 2019 firmaet til sin datter, Birgitte og trådte selv tilbage som direktør den 6. december 2019. Nøjagtigt 40 år efter han selv startede eventyret.

Idag er Fjeld og Fritid en online butik under Friluftsland.

De første mange år hed butikkerne også Ski & Tøj, men skiftede i 1996 navn til Fjeld & Fritid. I starten bestod sortimentet af ski, rygsække, soveposer, telte, beklædning, fodtøj, tennis, badminton og basketball. I dag har vi reduceret sortimentet til det, som vi er bedst til, nemlig turski, vandrestøvler, rygsække, soveposer, telte, klatregrej og outdoor beklædning.

Efter et par år i Peder Hvitfeldts Stræde udvidede vi med nabobutikken i Rosengården 1, og i 1992 rykkede vi ind i butikken på Kultorvet 7, der i dag er en Fjällräven specialbutik.

I 1996 tog vi et stort skridt fremad, idet vi lejede i butikken på Frederiksborggade 28. Samtidig opsagde vi lejemålene i de to små butikker i Rosengården og Peder Hvitfeldts Stræde.

Butik - Fjeld og Fritid er ren online forretning.

Butikken Frederiksborggade 28 er ombygget til en stor Friluftsland´s butik med åbning 1/4-2022