Om Fjeld & Fritid

Fjeld og Fritids Historie

Fjeld og Fritids Historie

6. december 1979 startede Fjeld & Fritid i en mindre butik i Peder Hvitfeldts Stræde 17. Firmaet blev stiftet af cand. oecon. Mogens B. Larsen. Mogens videregav i 2019 firmaet til sin datter, Birgitte og trådte selv tilbage som direktør den 6. december 2019. Nøjagtigt 40 år efter han selv startede eventyret.

De første mange år hed butikkerne også Ski & Tøj, men skiftede i 1996 navn til Fjeld & Fritid. I starten bestod sortimentet af ski, rygsække, soveposer, telte, beklædning, fodtøj, tennis, badminton og basketball. I dag har vi reduceret sortimentet til det, som vi er bedst til, nemlig turski, vandrestøvler, rygsække, soveposer, telte, klatregrej og outdoor beklædning.

Efter et par år i Peder Hvitfeldts Stræde udvidede vi med nabobutikken i Rosengården 1, og i 1992 rykkede vi ind i butikken på Kultorvet 7, der i dag er en Fjällräven specialbutik.

I 1996 tog vi et stort skridt fremad, idet vi lejede i butikken på Frederiksborggade 28. Samtidig opsagde vi lejemålene i de to små butikker i Rosengården og Peder Hvitfeldts Stræde.

Internetsalg og varemodtagelse sker fra vores lager i Birkerød, hvor vi råder over 750 m2.

I dag er Fjeld & Fritid en velkonsolideret virksomhed, der af kreditvurderings-institutter har opnået den højeste karakter, nemlig AAA. Fjeld & Fritid har i dag 35 ansatte.

Hovedbutikken på Frederiksborggade 28

Her finder du det største udvalg af friluftstøj, vandrestøvler, soveposer m.m. i mærker som: Norrøna, Meindl, Arc'teryx, Mountain Equipment, Millet,, m.fl.
Her har vi også vores telte repræsenteret. Det er primært mærker som: Terra Nova, Wechsel og MSR. Du finder også alt vores tekniske udstyr som klatresko, seler, reb, karabiner, kiler, friends, taljer, knive, brændere, kogeudstyr, isøkser m.m. fra verdens bedste producenter.

Fjeldski og skiudstyr sælges fra hovedbutikkens 1. sal fra slut november og frem til påske, og på webshoppen hele året.

Hjørnebutikken

Denne afdeling ligger også på Frederiksborggade 28, dog med egen indgang fra hjørnet af Frederiksborggade og Rømersgade. Om sommeren omdannes butikken til Teva butik med et stort udvalg af sandaler. I vinterhalvåret bruges butikken til andre sæsonrelevante varer.

Fjällräven specialbutikken på Kultorvet 7

Her fører vi et bredt sortiment af Fjällrävens kvalitetsudstyr til rejse- og friluftsliv, som tøj og rygsække i blandt andet G-1000 materiale. Du har mulighed for at bestille Fjällräven varer hjem, uden være tvunget til at betale dem på forhånd. Der kan dog være enkelte begrænsninger på denne service.

Se ledige stillinger i Fjeld & Fritid