Om Fjeld & Fritid

Fjeld og Fritids Historie

6. december 1979 startede Fjeld & Fritid i en mindre butik i Peder Hvitfeldts Stræde 17. Firmaet blev stiftet af cand. oecon. Mogens B. Larsen, som også i dag er leder af Fjeld & Fritid.

De første mange år hed vi Ski & Tøj, men skiftede i 1996 navn til Fjeld & Fritid. I starten bestod sortimentet af ski, rygsække, soveposer, telte, beklædning, fodtøj, tennis, badminton og basketball. I dag har vi reduceret sortimentet til det, som vi er bedst til, nemlig turski, vandrestøvler, rygsække, soveposer, telte, klatregrej og outdoor beklædning.

Efter et par år i Peder Hvitfeldts Stræde udvidede vi med nabobutikken i Rosengården 1, og i 1992 rykkede vi ind i butikken på Kultorvet 7, der i dag er en Fjällräven specialbutik.

I 1996 tog vi et stort skridt fremad, idet vi lejede i butikken på Frederiksborggade 28. Samtidig opsagde vi lejemålene i de to små butikker i Rosengården og Peder Hvitfeldts Stræde. Internetsalg og varemodtagelse sker fra vores lager i Frihavnen, hvor vi råder over næsten 1.000 m2.

I dag er Fjeld & Fritid en velkonsolideret virksomhed, der af kreditvurderings-institutter har opnået den højeste karakter, nemlig AAA. Fjeld & Fritid har i dag 40 ansatte.

Hovedbutikken på Frederiksborggade 28

Her finder du det største udvalg af friluftstøj, soveposer m.m. i mærker som: Norrøna, Arcteryx, Mountain Equipment, Millet,, m.fl.
Her har vi også vores telte repræsenteret. Det er primært mærker som: Terra Nova, Wild Country, Rock Empire og Nordpol. Du finder også alt vores tekniske udstyr som klatresko, seler, reb, karabiner, kiler, friends, taljer, knive, brændere, kogeudstyr, isøkser m.m.

Skibutikken/Teva Butik

Denne afdeling ligger også på Frederiksborggade 28, dog med egen indgang fra hjørnet af Frederiksborggade og Rømersgade. Her er fast åbent i perioden fra slutningen af november frem til Påske. På andre tidspunkter skal man henvende sig ved kassen i Hovedbutikken. Vi sælger i skibutikken udstyr til langrend og telemark.

Om sommeren omdannes butikken til Teva butik med et stort udvalg af sandaler.

Fjällräven specialbutikken på Kultorvet 7

Her fører vi et bredt sortiment af Fjällrävens kvalitetsudstyr til rejse- og friluftsliv, som tøj og rygsække i blandt andet G-1000 materiale. Du har mulighed for at bestille Fjällräven varer hjem, uden være tvunget til at betale dem på forhånd. Der kan dog være enkelte begrænsninger på denne service.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig