Om Fjeld & Fritid

Fjeld og Fritids Historie

Fjeld og Fritids Historie

6. december 1979 startede Fjeld & Fritid i en mindre butik i Peder Hvitfeldts Stræde 17. Firmaet blev stiftet af cand. oecon. Mogens B. Larsen, som også i dag er leder af Fjeld & Fritid.

De første mange år hed vi Ski & Tøj, men skiftede i 1996 navn til Fjeld & Fritid. I starten bestod sortimentet af ski, rygsække, soveposer, telte, beklædning, fodtøj, tennis, badminton og basketball. I dag har vi reduceret sortimentet til det, som vi er bedst til, nemlig turski, vandrestøvler, rygsække, soveposer, telte, klatregrej og outdoor beklædning.

Efter et par år i Peder Hvitfeldts Stræde udvidede vi med nabobutikken i Rosengården 1, og i 1992 rykkede vi ind i butikken på Kultorvet 7, der i dag er en Fjällräven specialbutik.

I 1996 tog vi et stort skridt fremad, idet vi lejede i butikken på Frederiksborggade 28. Samtidig opsagde vi lejemålene i de to små butikker i Rosengården og Peder Hvitfeldts Stræde. Internetsalg og varemodtagelse sker fra vores lager i Frihavnen, hvor vi råder over næsten 1.000 m2.

I dag er Fjeld & Fritid en velkonsolideret virksomhed, der af kreditvurderings-institutter har opnået den højeste karakter, nemlig AAA. Fjeld & Fritid har i dag 40 ansatte.

Hovedbutikken på Frederiksborggade 28

Her finder du det største udvalg af friluftstøj, soveposer m.m. i mærker som: Norrøna, Arcteryx, Mountain Equipment, Millet,, m.fl.
Her har vi også vores telte repræsenteret. Det er primært mærker som: Terra Nova, Wild Country, Rock Empire og Nordpol. Du finder også alt vores tekniske udstyr som klatresko, seler, reb, karabiner, kiler, friends, taljer, knive, brændere, kogeudstyr, isøkser m.m.

Skibutikken/Teva Butik

Denne afdeling ligger også på Frederiksborggade 28, dog med egen indgang fra hjørnet af Frederiksborggade og Rømersgade. Her er fast åbent i perioden fra slutningen af november frem til Påske. På andre tidspunkter skal man henvende sig ved kassen i Hovedbutikken. Vi sælger i skibutikken udstyr til langrend og telemark.

Om sommeren omdannes butikken til Teva butik med et stort udvalg af sandaler.

Fjällräven specialbutikken på Kultorvet 7

Her fører vi et bredt sortiment af Fjällrävens kvalitetsudstyr til rejse- og friluftsliv, som tøj og rygsække i blandt andet G-1000 materiale. Du har mulighed for at bestille Fjällräven varer hjem, uden være tvunget til at betale dem på forhånd. Der kan dog være enkelte begrænsninger på denne service.