Asolo Womens Track

DKK 1.349,00
På lager
Varenummer:39027

Stærk, teknisk, og alsidig kvindesko til f.eks. vandre-, via ferrata-, approach- og trekkingbrug. Produceret i europa af kyndige folk, så pasform, finish og kvalitet er helt i top.

Asolo Womens Track er en kraftig sko, der klarer megen slid og hårdt brug, men den gode pasform og konstruktion, gør, at den ikke føles som en stor, kraftig klods om benet. Asolo er en af de store, italienske fodtøjsproducenter, der stadig holder fanen højt når det gælder håndværksmæssig kunnen, stadig søgen efter den bedst mulige pasform og innovation hvor det gælder.

Det slidstærke 1,6 - 1,8 mm ruskind har fået ekstra forstærkninger på snuden og i hælområdet, så du er sikret lang levetid. Sålen er tilpas stiv til, at den aflaster din fod på lange gåture og fungerer godt når den får lov til at klatre lidt på klippe eller ad en Via Ferrata rute. EVA mellemsålen giver god stabilitet og er kombineret med en pude af PU skum i hælen for ekstra god og langvarig støddæmpning. Det  lange, asymmetriske snøresystem sikrer sammen med den præcise, kvindespecifikke læst en virkelig god pasform.

Asolo Track er en meget vellykket sko, der kan blive en god følgesvend på dine eventyr fremover.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.