Black Diamond Vision Helmet

DKK 749,00
På lager
Varenummer:39921

Let, ventileret og imponerende robust klatrehjelm fra Black Diamond, der kombinerer skum med en halv plastik-skal for den optimale kombination af komfort og beskyttelse til alt fra hårde dage ved crag'et til lange alpine ruter.

Black Diamond Vision Helmet er en spændende nyhed på klatrehjelmsfronten, der burde få inkarnerede "tradsters" og alpinister til at løfte øjenbrynene. Hjelmen er konstrueret i let, robust EPP -skum, der tåler gentagne slag og giver god beskyttelse fra siderne. En polycarbonat-skal på toppen giver ekstra slidstyrke og beskyttelse, mens en EPS-skum-indsats direkte oven på hovedet giver endnu bedre stødabsorbering. Kombinationen af de to typer skum og en halv plastikskal gør Vision til Black Diamonds mest robuste og beskyttende skumhjelm til dato. 

Spændesystemet er enkelt og intuitivt, og sikrer at hjelmen sidder godt fast, mens den generøse ventilation og en vægt på sølle 215 g gør den enormt komfortabel at have på. HJelmen kommer i to størrelser, så der er en Vision til både små og store hoveder. Endelig er der selvfølgelig fæstepunkter til pandelampen, så du kan strække dagen i begge retninger, når der er brug for det! En ekstremt veludført og komfortabel hjelm, der klarer alt fra hårde singlepitch-ruter til lange alpine traverser - sommer såvel som vinter.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.