Darn Tough Womens Hiker Micro Crew Sock Cushion

DKK 219,00
På lager
Varenummer:40219

Varme, slidstærke og ultra-komfortable vandresokker med god polstring og flade sømme, der ikke generer under støvlen. Oplagt til helårsbrug. Dame-version.

Darn Tough Womens Hiker Micro Sock Cushion er fremstillet i en blanding af merinould, nylon og elastan, der tilsammen giver en meget veludført vandresok. Det bløde merinould bidrager med høj komfort, varme, fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber og en naturlig lugtresistens, der gør sokkerne holder sig friske i længere tid på de lange vandreture, mens kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke. 

Netop slidstyrken har været amerikanske Darn Toughs varemærke siden virksomheden blev grundlagt i 1978. Virksomheden benytter en 'fine gauge'-strikkemetode, der går ud på at strikke det tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultra-fine sting på specielle maskiner, der giver en meget fin og stærk tråd uden at skabe unødvendig fylde eller generende sømme. Sokkerne er derefter forstærket på både yder- og inderside med nylon og elastan. Dertil bidrager over 3 generationers know-how også til det gode håndværk og den stolthed, som Darn Tough lægger i sine produkter.

Et par veludførte og yderst slidstærke vandresokker, der kan anvendes hele året rundt og som vil blive dine trofaste følgesvende på mange eventyr fremadrettet.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.