Darn Tough Womens Light Hiker No Show LW Cushion

DKK 159,00
På lager
Varenummer:41190

Lækre ankelsokker i en blanding af merinould, nylon og elastan. Lette, slidstærke og ultra komfortable. Perfekt til brug i varmt vejr med vandresko eller trailrunners.

Darn Tough Womens Light Hiker No Show LW Cushion er et par lette vandresokker med helt kort skaft, så de ikke kan ses, når du stikker fødderne i vandreskoene eller dine trailrunners. Til gengæld er du ikke i tvivl om, at du har Darn Tough på fødderne, selvom de ikke kan ses. De er nemlig fremstillet i en lækker blanding af merinould, nylon og elastan, der tilsammen giver en meget veludført vandresok. Merinould sørger for høj komfort med sine fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber. Merinouldens lugtresistente egenskaber, holder ydermere sokkerne friske i længere tid på de lange vandreture, mens kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke. 

Netop slidstyrken har været amerikanske Darn Toughs varemærke siden virksomheden blev grundlagt i 1978. Virksomheden benytter en 'fine gauge'-strikkemetode, der går ud på at strikke det tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultra-fine sting på specielle maskiner, der giver en meget fin og stærk tråd uden at skabe unødvendig fylde eller generende sømme. Sokkerne er derefter forstærket på både yder- og inderside med nylon og elastan. Dertil bidrager over 3 generationers know-how også til det gode håndværk og den stolthed, som Darn Tough lægger i sine produkter.

Et par veludførte og yderst slidstærke vandresokker med en let polstring, der gør sokkerne særligt oplagte til sommerhalvåret og vandring i varmere klimaer. Her vil de blive dine trofaste følgesvende på mange eventyr fremadrettet.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.