Exped Mat Field Repair Kit

DKK 199,00
På lager
Varenummer:39736

Førstehjælps-kit til det oppusteliggeunderlag. Sættet inkluderer en tube UV-aktiveret klæbemiddel, en UV-lygte i nøglering, to selvklæbende patches og to alkohol-servietter til rengøring af underlaget.

Exped Mat Field Repair Kit indeholder alt hvad du har brug for for at redde nattesøvnen, hvis der går hul eller opstår utætheder på dit oppustelige liggeunderlag på friluftsturen. 

De selvklæbende patches kan bruges til at dække større huller og revner, mens klæbemidlet snildt kan bruges ved mindre huller eller ved utætheder, f.eks. omkring ventilen eller mellem liggeunderlagets lameller/kamre.

I begge tilfælde bør liggeunderlaget først rengøres for skidt og klargøres med en af de medfølende alkohol-servietter. Herefter påføres enten en patch eller klæbemidlet. Klæbemidlet er UV-aktiveret og tørrer lynhurtigt ind på blot 30 sekunder, når det udsættes for UV-belysning. Hertil kommer den smarte lille UV-lygte, der kan hægtes på nøglebundet eller blot ligge et sted i rygsækken.

Et godt førstehjælps-kit til liggeunderlaget - der forhåbentlig ikke kommer i brug - men som er vigtigt at have med på tur - og så vejer sættet blot 20 gram.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.