Fjällräven Mens Lappland Hybrid Trousers

DKK 1.899,00
På lager
Varenummer:40696

Lette, slidstærke og komfortable friluftsbukser med optimeret pasform til aktiv jagt. Lavet af G-1000 Silent Eco, der ikke larmer ved bevægelse. Softshellpaneler i stretch og gode ventilationsmuligheder giver øget bevægelsesfrihed og komfort.

Fjällräven Mens Lappland Hybrid Trousers er et par lækre friluftsbukser med et design baseret på de prisvindende friluftsbukser 'Keb Trousers'. Disse er optimeret til at passe til aktiv jagt.

Bukserne er nemlig lavet af stretch, som giver stor bevægelsesfrihed, når du skal sidde eller ligge i forskellige positioner på jagten. For øget slidstyrke er bukserne forsynet med vindtæt og vandafvisende G-1000 Silent Eco, som ikke larmer. Bukserne er forstærkerede på bagdelen, forsiden af lårene, knæene og indersiden af læggene. De er et oplagt førstevalg til fysisk intensiv jagt, såsom fuglejagt, der indebærer kortvarig, intens aktivitet i varieret terræn, eller til jagt med hunde.

Ventilationsåbninger med lynlås fra knæ til hofte og på ydersiden af læggene bortleder overskudsvarme fra kroppen, når jagten bliver intensiv eller vejret er varmt.

Der er to rummelige benlommer, begge med klap og trykknap – den venstre lomme er også forsynet med lynlås og en indvendig netlomme til mobiltelefon eller radio. Der er desuden to forlommer og en knivlomme.

Sømmene på indersiden af lårene er placeret, så risikoen for irritation af huden minimeres, mens det dobbelte lag stof på læggene bedre modstår slitage fra støvler.

Benafslutningerne kan desuden fastgøres omkring støvlerne ved hjælp af justeringsstropper med knapper og der er også en støvlekrog, som kan sættes fast i snørebåndet. 

Et par oplagte bukser til jagt eller andre former for friluftsliv, hvor det er alfa omega med et par velsiddende og komfortable bukser. 


Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.