Hilleberg Anjan 3 GT

DKK 7.899,00
På lager
Varenummer:36778

Superlet og rummeligt 3-personers tunneltelt med forlænget apsis i Hillebergs suveræne kvalitet. Udviklet og optimeret til brug i sommerhalvåret, hvor det giver en forrygende balance mellem vægt, slidstyrke og komfort.

Hilleberg Anjan 3 GT er fremstillet i Kerlon 1000, der er det lettereste af Hillebergs Kerlon-materialer. Kerlon er et silikoniseret nylonmateriale, som giver en suveræn balance mellem slidstyrke og vægt, og holder til regn, rusk, sol og vind i mange, mange år. Der er ganske enkelt ikke ret mange teltmaterialer, der kommer i nærheden af Hillebergs Kerlon, når det kommer til styrke, vægt og levetid, og selvom Kerlon 1000 er det letteste og mindst stærke af Kerlon-materiale, er det stadig imponerende stærkt. 9 mm DAC Featherlite NSL stænger er blandt de letteste og stærkeste på markedet, og er egentlig kraftigere end man normalt ser på så lette telte. Teltet er i klassisk tunneldesign med ventilation fra bunden og mesh i døren til inderteltet. Det gør det velventileret og superkomfortabelt i sommerhalvåret, men gør også, at det ikke egner sig til sne. En forlænget apsis giver ekstra plads til oppakningen eller til madlavning i dårligt vejr. Anjan-serien er optimeret til brug i den snefri del af året, og Anjan 3 GT vil være et helt suverænt lækkert og pålideligt letvægtstelt til allroundbrug i sommerhalvåret.

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen: https://www.friluftsland.dk/blog/te...

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.