La Sportiva Womens Solution Comp

DKK 1.349,00
På lager
Varenummer:39754

Ny, blødere version af den ikoniske Solution-sko, der - som navnet antyder - er skabt til maksimal performance til indendørs konkurrencer.

La Sportiva Womens Solution Comp er en spændende tilføjelse til La Sportivas imponerende line-up af topklatresko, og en drøm der går i opfyldelse for alle, der elsker deres Solutions, men savner en lidt blødere, mere fleksibel model til tekniske vanskelige bevægelser på store slopers og volumes i klatrehallen. Solution Comp har samme opbygning som den efterhånden legendariske Solution, men er blødere og mere fleksibel, hvilket giver mulighed for at bruge fødderne friere og mere kreativt.

Solution Comp er stadig bygget op omkring La Sportivas suveræne "P3 (Permanent Power Platform)"-spænd, der giver maksimal kraftoverførsel i hele skoens levetid, samt det "Lock Harness", der giver den klassiske Solution den suveræne heelhook. Ydersålen og midtersål er identisk ligesom den originale Solution, mens hælkappen er blødere og mere sensitiv og tåkappen giver mere fleksibilitet til forfoden.

Endelig skal det siges, at selv om Solution Comp er skabt til indendørs konkurrencer, vil den selvfølgelig være en lige så suveræn sko til udendørs klatring, hvor den ekstra fleksibilitet i mange tilfælde er en lige så stor fordel som indendørs.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.