Nordisk Otra 2 PU

DKK 4.099,00
På lager
Varenummer:40880001

Rummeligt, robust og alsidigt 2-mandstelt med exceptionel komfort. Perfekt til alle sommerhalvårets ture - på fjeldet, i skoven eller med kanoen.

Nordisk Otra 2 PU ligner ved første øjekast et klassisk kuppeltelt til to, men ved nærmere eftersyn dukker der nogle detaljer op, der får det til at skille sig ud fra mængden.

Kuppelkonstruktionen har to ekstra halve stænger, der skaber en geodætisk konstruktion med lodrette vægge i bunden af inderteltet. Det giver markant mere plads og komfort i inderteltet, og fordi stængerne krydser fem steder, i stedet for et, vil teltet også være markant mere stabilt end et klassisk kuppeltelt.

Der er udgang og apsis i begge sider, hvilket øger komforten væsentligt, når man er to på tur, og der er lynlåsåbninger hele vejen rundt om teltet, så man kan have et åbent telt med 360-graders panoramaudsigt samtidig med at man er beskyttet mod dug og insekter på milde sommerdage. Der er desuden mulighed for at slå enten yder- eller inderteltet op alene, hvilket gør Otra 2 PU endnu mere alsidigt.

Yderteltet er fremstillet i et let, stærkt ripstop-polyester med en vandtæt PU-coating og der er masser af mesh i inderteltet for maksimal ventilation og udsyn.

Otra 2 PU er et gennemført og veldesignet telt, der især vil være et genialt til sommerture hvor komfortabelt lejrliv og god nattesøvn er vigtigere end at presse vægten på rygsækken ned på et absolut minimum.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.