Scarpa Vapor V S19

DKK 1.199,00
På lager
Varenummer:39205

Suveræn allround-klatresko til øvede klatrere. Scarpa Mens Vapor V er den naturlige mellemting mellem de komfortable flade sko og de helt aggressive performance bouldering- og sportsklatresko.

Scarpa Vapor V er måske den mest alsidige sko i italienernes imponerende line-up af klatresko. En Tynd Flexan-mellemsål i hele skoens længde giver rigtig god støtte og aflastning til lange, vedvarende ruter på små fødder, uden at kompromittere fleksibilitet og føling med klippen eller væggen. "Bi Tension active randing"-spændet giver yderligere stabilitet langs kanten af forfoden, hvilket gør at skoen står rigtig godt på små kanter samtidig med, at man bevarer blødhed og fleksibilitet under forfoden, så skoen også smearer glimrende.

De to velcroremme gør, at skoen er let at få på, og det giver desuden god mulighed for at stramme til. Den let aggressive pasform balancerer power og komfort. Skal du have én klatresko, der kan det hele, eller bare en behagelig performance-sko, er Vapor V et virkeligt godt bud på en seriøs allrounder. 

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.