The North Face Mens Dryzzle Futurelight Full Zip Pant

DKK 1.499,00
På lager
Varenummer:40048

Lette, vandtætte overtræksbukser til mænd. Lavet med den nye, meget åndbare FUTURELIGHT-membran.

Her får du et par fantastiske all-round skalbukser: Alle de gode detaljer er på plads, prisen er skarp og en af markedets absolut bedste membraner er med i pakken! Der er f.eks. nem ind- og udstigning takke være de lange lynlåse i siderne - ikke noget med at skulle have sko eller støvler af først.  En let og fleksibel trelags-konstruktion med den nyudviklede FUTURELIGHT-membran giver pålidelig vandtæthed og markedets bedste åndbarhed, så du behøver nærmest aldrig tage bukserne af og på for at regulere temperaturen, hvis intensiteten stiger, temperaturen falder eller vinden tager lidt ekstra fat. 

The North Face FUTURELIGHT-produkterne er også et miljørigtigt valg. Selve membranen indeholder ikke skadelige stoffer, yderstofferne er i høj grad fremstillet af genbrugsmaterialer og DWR-behandlingen er uden flourstoffer og holder ekstra længe.

The North Face Men's Dryzzle Futurelight Full Zip Pant er ganske enkelt et par exceptionelt vellykkede regn-/skalbukser i den lette ende, som bør stå højt på din liste, hvis du er på udkig efter sådan et par.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.