The North Face Womens Recycled Suzanne Triclimate Jacket

Vejl. pris DKK 2.999,00
DKK 2.249,00
SparDKK 750,00
På lager
Varenummer:40359

Elegant dun-foret vinterfrakke eller bare en let, flot regnfrakke? Med denne alsidige 3-i-en jakke har du en frakke med hele tre anvendelsesmuligheder alt afhængig af vejret.

Recycled Suzanne Triclimate Jacket (W) er en pæn og praktisk jakke til kvinder fra The North Face. Den kommer nu i en udgave, hvor yderjakken er fremstillet i 100 % genanvendt polyester. Jakken har et feminint snit, der markerer taljen, og længden går til midt på låret, så den varmer godt ned over bagdelen.

Triclimate-systemet betyder, at du ikke længere behøver at vælge enten det ene eller det andet. Når inder- og yderfrakke er lynet sammen, står du med en rigtig varm og vandtæt vinterfrakke i hånden. Lyner du jakkerne fra hinanden, står du i den ene hånd med en yderdel med vandtæt og åndbar DryVent-membran, der sagtens kan bruges om sommeren, når det regner.

I den anden hånd står du med en meget let dunjakke med 550 fillpower RDS dun og Windwall-teknologi, der gør jakken vindtæt. Den er perfekt på de lyse og tørre, men stadig kolde og blæsende forårsdage. Dunjakken er desuden vendbar, så det er muligt at bruge den med enten den quiltede eller glatte side vendende udad. Både inderjakke og yderjakke har lommer. 

Der er ikke noget at sige til, at Suzanne Triclimate Jacket er en populær klassiker fra The North Face. I denne opdaterede recycled version, er der al mulig grund til at fortsætte med at være imponeret over jakken med masser af anvendelsesmuligheder.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.