The North Face Base Camp Duffel - S F21

DKK 949,00
På lager
Varenummer:41367004

Verdens bedste duffel! Her i meget anvendelig størrelse small på 50 liter. Voldsomt slidstærk, vandafvisende, praktisk og klar til at sluge klatregrej, indkøb, weekend-oppakning, eller hvad du ellers kan finde på at smide i den. Nu i en opdateret udgave i genanvendte materialer.

The North Face Base Camp Duffel S er den næstmindste af de klassiske duffelbags fra TNF. Den nyeste udgave er fremstillet i genanvendte materialer, men er stadig lige så slidstærk som altid. 

Base Camp Duffel har håndtag på alle fire sider, så den er let at flytte rundt på. Et enkelt hovedrum med en stor åbning gør det let at komme til grejet. Den anvendelige størrelse S rummer 50 liter, hvilket gør den perfekt til weekendturen, sportsudstyr, indkøb og hvad du ellers kan finde på at bruge den til. De inkluderede skulderremme giver en helt fin bæreoplevelse, selvom man pakker tungt, hvilket gør tasken let at fragte, når du skal fra A til B, hvad enten du er på cykel eller løber efter bussen.

Holder til nærmest alt, uanset om den mishandles på taget af en bus, på bagagebåndet i lufthavnen, bag i en jeep eller på ryggen af et æsel. En moderne klassiker, der kommer til at følge dig gennem tykt og tyndt i mange, mange år.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.