Therm-A-Rest MondoKing 3D XXL

DKK 2.219,00
På lager
Varenummer:40094001

Med sine luksuriøse tykkelse, bløde overflademateriale og afsindigt høje isoleringsværdi, byder MondoKing XXL på den ypperste komfort indenfor for selvoppustelige liggeunderlag. Perfekt til lejrliv, campingture og bil-ferier. Exceptionelt bredt og langt. Kommer med det nye TwinLock™-ventilsystem.

Therm-A-Rest MondoKing 3D XXL er noget af det tætteste friluftsverdenen kommer på at matche en rigtig seng. Den 11 cm bløde StrataCore-skumkonstruktion giver en fantastisk isoleringsevne med en R-værdi på 7, der vil holde dig beskyttet mod kulde fra jorden, selv når den er bundfrossen. Skummet er desuden konstrueret således, at det yder ekstra støtte i tryk-zoner, så underlaget støtter dig optimalt. Overfladen er fremstillet i et behageligt, plysset materiale, der føles rart mod huden, mens en kombination af horisontale lameller og vertikale siderammer giver følelsen af at ligge i en rigtig seng.

Med en kampvægt på 2500 gram ligger MondoKing XXL i den tunge ende af skalaen til vandrebrug (!), men underlaget er til gengæld oplagt til lejrlivet ved nærmeste shelter, base-campen og camping/bil-ferien. XXL-størrelse med ekstra-ekstra længde (203 cm) og ekstra-ekstra bredde (76 cm).

Et luksuriøst liggeunderlag, der er noget nær det tætteste, du kommer på en rigtig seng i det fri.

TwinLock™-ventilsystem: 3 gange hurtigere oppustning + 5 gange hurtigere luftudslip, når liggeunderlaget skal pakkes sammen igen

Therm-A-Rest er kendt for deres suveræne produktkvalitet og deres funktionelle nyskabelser, der i særlig grad har været med til at rykke markedet for liggeunderlag. I 2020 har de opdateret en del af deres liggeunderlag med nye ventiler, enten WingLock™ og TwinLock™. 

TwinLock™-systemet består af to seperate envejs-ventiler, i modsætning til de forrige modeller, hvor der kun har været 1 ventil og man derfor skulle presse luften ud. Det sætter TwinLock™ en stopper for! Når liggeunderlaget skal pustes op, løsnes den ene ventil, mens den anden forbliver fastskruet - og liggeunderlaget puster sig selv op automatisk. Når det skal pakkes ned igen gør du det omvendte. De nye og større ventiler giver 3 gange hurtigere oppustning og hele 5 gange hurtigere luftudslip, når liggeunderlaget skal pakkes sammen igen.

Simpelt, men hyper-effektivt!

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.