Therm-A-Rest ProLite Apex Regular S20

DKK 1.359,00
På lager
Varenummer:40090001

Toppen af selvoppustelige liggeunderlag: varmt, komfortabelt og med lav pakvolumen og vægt. Kommer med den nye WingLock™-ventil.

Therm-A-Rest ProLite Regular er et genialt liggeunderlag til dig der vil have et varmt, helårsunderlag og ønsker den selvoppustelige effekt.

Du finder ganske ikke et lettere selvoppusteligt liggeunderlag ProLite Apex med lige så god isoleringsevne og komfort. StrataCore skum-konstruktionen giver en af markedets absolut bedste vægt-til-varme-fordelinger, og med en R-værdi på 3,8 vil liggeunderlaget være oplagt til friluftseventyr hele året rundt - lige på nær de helt krævende vinterture, hvor temperaturerne når godt ned i minusgraderne.

Therm-A-Rest ProLite Regular er den almindelige bredde (51 cm) og den almindelige længde (183 cm). Selv med det 5 cm tykke liggeunderlag, er pakkevolumet ikke mere en stor køkkenrulle og vægten langt under et kilo, så Apex er interessant for både vandrere, klatrere, kano- og kajakfolk, m.fl.

WingLock™-ventil: op til 3 gange hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

I denne nye 2020-version har Therm-A-Rest opdateret ProLite Apex med deres nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggerunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.