Tierra Womens Pace Pant Gen.2

Vejl. pris DKK 999,00
DKK 699,00
SparDKK 300,00
På lager
Varenummer:39850

Lette, strækbare og alsidige softshellbukser til kvinder. Perfekte til sommerhalvårets klatreture og vandreture, eller som et par komfortable og funktionelle fritidsbukser.

Tierra Womens Pace Pant Generation 2 er fremstillet i Tierras geniale TwoFace Stretch, der er et dobbeltvævet softshellmateriale med en glat, slidstærk yderside og en blød inderside der er komfortabel direkte mod huden. 

Materialet beskytter mod vind og vejr, samtidig med at det tillader kroppen at komme af med overskudsvarme, og så er det meget strækbart, hvilket giver ekstra bevægelsesfrihed og en god pasform. Det gør Pace Pant Generation 2 til et par ekstremt komfortable og alsidige bukser, der vil være geniale til aktiv brug i blandet vejr, hvor man har brug for at kunne bevæge sig uhindret gennem varierende terræn og holde en komfortabel temperatur i alt fra lunt, stille vejr til kold vind og let regn.

I denne nye generation af Pace Pant er der bl.a. blevet tilføjet en velcrojustering i benafslutningen og softshell-materialet er blevet blødere og mere slidstærkt.

Alt i alt, et par lette, smidige og imponerende alsidige bukser fra kvalitets- og miljøbevidste Tierra.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.