Western Mountaineering Sycamore MF

DKK 4.599,00
På lager
Varenummer:21746

Ultra-let, superkompakt og ganske alsidig 3-sæsoners dunsovepose fra legendariske Western Mountaineering. Posen er ekstra rummelig ved skulder og hofte - perfekt til dem, der sover på siden! Mikrofiber-materialet giver en utrolig blød og lækker sovepose, samtidig med at det gør posen modstandsdygtig over for vind og fugt.

Sycamore MF fra Western Mountaineering er syet i en semi-rektangulær facon, hvilket betyder, at den har mere plads i skulder- og hofteområdet end den typiske sovepose. Det giver mere plads til at boltre sig i posen, og vil være særligt oplagt til folk, der sover på siden.

Det superlette Microlite XP™-ydermateriale er vævet med det højeste antal tråde af alle Western Mountaineerings materialer. Trådtætheden giver ekstra beskyttelse mod vind og fugt, f.eks. fra kondens i teltet, mens det stadig er super åndbart, fordi der ikke er nogen vandtæt membran eller overfladebehandling. Desuden, er det en langtidsholdbar løsning, da trådtætheden ikke vil nedbrydes eller miste effekt, som det sker med traditionelle vandafvisende overfladebehandlinger.

I Sycamore MF anvendes nogle af markedets fineste og bedste gåsedun, mens et gennemtænkt "box wall"-design forhindrer kuldebroer, og gør Sycamore til et imponerende varmt, let og komfortabelt bekendtskab. De "box"-syede dunkanaler går hele vejen rundt om soveposen, hvilket giver mulighed for at regulere hvor der er flest dun: I koldt vejr, hvor der er brug for maksimal isolering, kan du nænsomt ryste lidt flere dun op til oversiden af soveposen, så du er bedre isoleret på oversiden af kroppen, mens undersiden er beskyttet af liggeunderlaget. I varmere vejr kan du ryste dunene lidt mere ned mod bunden af soveposen, så du har lidt mindre isolering på oversiden, og ikke så let får det for varmt.

Der er så mange dun i kamrene, at soveposen aldrig kommer til at føles tynd nogen steder, men "continuous baffle"-konstruktionen giver alligevel mulighed for at regulere varmen i soveposen lidt, og det gør kun denne imponerende alsidige superletvægter endnu mere alsidig.

Western Mountaineering Sycamore MF er en alsidig, gennemført og meget let og kompakt sovepose. Kort sagt, et fremragende eksempel på hvorfor Western Mountaineering af mange regnes som markedets førende soveposeproducent.

Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.