Aclima HotWool 230 g Longs

DKK 649,00
På lager
Varenummer:35557
Lange underbukser i blødt ulfrotte fra norske Aclima.Udviklet i samarbejde med den Svenske og Norske hær.

Kravene var blandt andet at det skulle være slidstærkt, meget varmt og kunne holde til vask ved 60 grader. Resultatet blev dette blandingsprodukt af 65% merinould på indersiden, som er modstandsdygtig over for kropslugt og varmer, selv når det er vådt og 35% polyester udenpå som sikrer gode slidstærke egenskaber.

Vælg dette dette blandingsprodukt frem for 100% uld, hvis du virkeligt skal holde varmen, fx hvis du kommer til at sidde/stå stille i længere tid, eller opholder dig i meget kolde egne.

Aclima Hotwool er lækkert og blødt. Tidligere havde uld direkte mod kroppen store ulemper, men moderne tekstilteknologi har fjernet dette. Du kan bære denne beklædning direkte mod huden uden at den klør, men føles blødt og behageligt. Dette er meget fine uldfibre, som har en meget glattere struktur en tidligere uldprodukter. Uldfibrene er i tillæg behandlet i en "super-wash" proces, hvor fibrene bliver yderligere glattet ud.Produkterne har gennemgået en Total Easy Care behandling, som gør dem kløfrie og mindsker risikoen for krymp. Desuden er Aclima's materialer mærket med "Trygge Tekstiler" efter ØKO-Tex Standard 100. Materialerne indeholder derfor ikke helbredsskadelige stoffer.

Materiale:65% merinould, 20% Polyester og 15% Polyamid.

Uld skal generelt ikke vaskes særligt ofte, men det er nødvendigt engang i mellem. For at passe ordenligt på dit uldtøj andbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dit uldtøj med Aclima WOOL SHAMPOO. Det er vaskemiddel uden enzymer, der ellers ville ødelægge fiberne i uldtøjet.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk