Aclima Womens HotWool 230 g Sports Top

Vejl. pris DKK 499,00
DKK 369,00
SparDKK 130,00
På lager
Varenummer:35559
Varm top fra norske Aclima i uldfrotté. For dig, som vil være aktiv i kulden, er uldfrotté en uslåelig kombinasion. Kunststoffene giver ekstra slidstyrke og leder fugtighed væk fra kroppen og over i næste lag tøj. Ulden ånder og isolerer samtidig med at fibrene kan optage fugtighed uden at du føler dig kold. Derfor kan du skiftevis både arbejde hårdt og sidde rolig uden at det går udover din komfort.

Den største fordel ved uldprodukter - udover at de ikke lugter - er at ulden kan varme dig, selv om det er blevet vådt. Dette gør uldprodukter ideelle til en lang række friluftsaktiviteter.

Produkterne har gennemgået en Total Easy Care behandling, som gør dem kløfrie og mindsker risikoen for krymp. Endvidere er Aclima's materialer mærket med "Trygge Tekstiler" efter ØKO-Tex Standard 100. Matarialerne indeholder derfor ikke helseskadeligestoffer.

Materiale: 65% Merinould, 20% Polyester, 15% Polyamid

Aclima producerer alt deres uld "museling free" og dyrevenligt.


Uld skal generelt ikke vaskes særligt ofte, men det er nødvendigt engang i mellem. For at passe ordenligt på dit uldtøj andbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dit uldtøj med Aclima WOOL SHAMPOO. Det er vaskemiddel uden enzymer, der ellers ville ødelægge fiberne i uldtøjet.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.