Aclima Womens Woolnet Hiking Longs

DKK 899,00
På lager
Varenummer:38120
WoolNet Hybrid Longs er uldnet bukser med ekstra beskyttelse på knæene der giver slidstyrke. De er forstærket med strikket WarmWool stof i 100% merinould på fronten og på bagdelen, indersiden af linningen er også i uld.

Aclima WoolNet® er det originale uldnet som er lavet til aktiviteter med høj intensitet, hvor fugtransport, vægt og åndbarhed er vigtigt.

Vidste du at luft isolerer? Uldnettet skaber små luftlommer som giver god isolering uden at du føler dig svedig og overophedet. På grund af den høje fugttransport vil temperaturen ved både høj og lav aktivitet være regulerende, på samme måde som en termostat. Fordi nettet er i merinould, får du også uldens fordele – uld isolerer selvom du bliver våd og uld kommer ikke til at lugte dårligt.

Dette er kollektionen hvor kvalitet, funktionalitet og design forenes. For det er ikke uden grund at det norske forsvar har sværget til Aclimas uldnet som det inderste lag i en årrække.Til topturer på vintertid, lange fjeldture, jagt og ekspeditioner er WoolNet® et klart førstevalg af uldundertøj. WoolNet® kan med fordel kombineres med WarmWool på ekstra kolde dage. Uldnettet tørrer hurtigt og uldtøjet er meget elastisk med ribstrik på vigtige områder for bedre komfort og slidstyrke.

Materialer: WoolNet: 120g/m2 80% Wool (Merino) 20% Polyamid
Rib: 250g/m2 96% Wool (Merino) 4% Elastan
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk