Køn
26 stk
22 stk
12 stk
Kategorier
37 stk
20 stk
11 stk
4 stk
4 stk
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Aktivitet
50 stk
39 stk
27 stk
19 stk
18 stk
17 stk
15 stk
4 stk
4 stk

Aclima

Aclima er et familieejet firma, som siden 1922 har lavet beklædning til outdoor og militær brug. Med hovedkvarter i Norge for foden af fjeldet, kan de hurtigt teste nye produkter under de helt rigtige forhold. Aclima-beklædning med fx 100% Merino-uld er det foretrukne valg, når ekspeditioner og militære enheder skal af sted til klodens mest udsatte steder, hvilket er din garant for at de enkelte stykker beklædning fungerer under selv de mest ekstreme vejrforhold.
Til hård brug har Aclima udviklet Hotwool, som er en blanding af merinould og kunststof. Det giver et meget slidtstærkt produkt, der kan vaskes ved 60 grader.

Fjeld og Fritid fører Danmarks største udvalg af Aclima.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig