Fjällräven Expedition Down Lite Jacket Men's
Fjällräven Expedition Down Lite Jacket Men's
Fjällräven Expedition Down Lite Jacket Men's
Fjällräven Expedition Down Lite Jacket Men's

Fjällräven Expedition Down Lite Jacket Men's

DKK 4.199,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15139
En lettere version af den klassiske Expedition Down Jacket fra 1974 med 35 % færre dun velegnet til klimaer med mildere vintre. Ellers er den nøjagtigt som originalen: Stor hætte, gule justeringssnore og rummelige lommer.
Yderstoffet er 100 % slidstærk polyamid med PFC-fri imprægnering. De let polstrede kanaler er fyldt med etisk producerede dun af høj kvalitet. Skuldrene er forstærkede med syntetisk foring for ekstra beskyttelse mod fugt.

For at din dunjakke holder længere anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker din jakke med Gangers DOWN WASH.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Fjällräven
Køn: Herre
Kategori:Jakker
Aktivitet:Ski
Hverdag
Vinter
Fyldvolumen:700
Materiale:Polyamid
Vægt: 1260 g
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig