Jakker

Fjällräven jakker

Leder du efter en Fjällräven jakke enten til hverdag eller tur ude i vildnisset, kan du finde den blandt Fjeld og Fritids store udvalg af jakker i rigtig god kvalitet her på siden.
Fjällräven har stor erfaring med at arbejde i og med naturen. Det er blandt andet herfra, de får inspiration til materialevalget, når det gælder deres produkter. Du får derfor et udvalg af jakker i flot og tidløst design, som er produceret i slidstærke og funktionelle materialer. Fjällrävens jakker holder derfor både til vind og vejr samt den hårde behandling, som outdoor aktiviteter kan byde på.  
Hos Fjeld og Fritid har vi et bredt udvalg af varme jakker fra Fjällräven, med gode hætter, lynlåse med stormklapper og snore, så de også kan bruges med tykke handsker på. Samtidig har vi også et stort udvalg af lette og hurtigtørrende jakker, der er velegnet til det lidt varmere klima.
Køb din nye jakke her på siden, eller kom forbi og besøg vores Fjällräven butik på Kultorvet 7, hvor du har muligheden for at prøve vores udvalg af Fjällräven jakker eller få en snak med vores medarbejdere, der altid står klar med rådgivning.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.