Fjällräven Keb 52 W
Fjällräven Keb 52 W
Fjällräven Keb 52 W
Fjällräven Keb 52 W
Fjällräven Keb 52 W
Fjällräven Keb 52 W

Fjällräven Keb 52 W

DKK 2.399,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15555
Ergonomisk, robust helårsrygsæk til halvlange ture til fods eller på ski. Rygsækken er optimeret til kvinder, og har dermed lidt smallere placerede skulderstropper samt kortere ryg.

Rygsækken er udstyret med Fjällrävens prisvindende træramme, som i produktionsprocessen reducerer CO2-aftrykket med 90% sammenlignet med ellers anvendte aluminiumsrammer. Desuden er den lavet af slidstærke, bæredygtige materialer, der kan holde til mange års eventyr i hårdt terræn. Qua rygsækkens tilhørforhold i Fjällrävens Keb-familie, er den designet til krævende vandreture, hvor slidstyrke og bevægefrihed er i højsædet. Den smalle profil giver bevægefrihed, og de velorganiserede rum gør det let at holde styr på dit udstyr; som lommen på fronten, der har plads til et varmende lag, skaljakken eller en lille skovl. Bæresystemet er designet til at distribuere tung vægt og kan let justeres, så det passer til forskellige ryglængder.
Rygsækken er udstyret med en stor frontlomme, højdejusterbart og aftageligt toplåg med med stor yderlomme og mindre indenvendig lomme, to strækbare lommer på hoftebæltet til snacks, to sidelommer til fx vandflasken, skimonteringsmulighed i siden, løkker til fastgøring af isøkse eller ski/vandrestave, fæstepunkt til pulk i siden af hoftebæltet og åbning til det store rum via bunden samt en lang lynlås i venstre side.

Keb 52 W er dels lavet af det slidstærke G-1000 HeavyDuty ECO S, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld, dels er bund og sider lavet af vandtæt Bergshell, produceret af genanvendt nylon, da disse områder gerne kommer i kontakt med eventuelt våd jord, når man lægger rygsækken.

Husk at opretholde rygsækkens vandafvisende egenskaber på G-1000 med Fjällräven Greenland Wax og på Bergshell med Fjällräven PFC-fri Eco DWR Impregnation.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
RegnovertrækJa
Højde62 cm
Bredde26 cmDybde21 cm
Mærke:Fjällräven
Køn: Dame
Volumen: 52
MaterialeG-1000 HeavyDuty Eco
Bergshell
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Ski
Rejse
Vinter
Vægt: 2260 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig