Fjällräven Singi Wool Padded Parka Women's
Fjällräven Singi Wool Padded Parka Women's

Fjällräven Singi Wool Padded Parka Women's

DKK 3.999,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15599
Naturen ved bedst, og derfor er Singi Wool Padded Parka, primært foret med naturlige fibre, nærmere bestemt Svensk uld. Ulden fra de svenske gårde bliver spunden sammen med isolerende fibre fra majsproduktion. Ydersiden af Parkaen, er G-1000 Lite Eco, og er forstærket med G-1000 Eco, der hvor det er nødvendigt.

Singi Wool Padded Parka er altså en varm, vindtæt og vandafvisende jakke til vinteren. Jakken er god både til hverdag, men også friluftsaktiviteter som f.eks. bushcraft eller jagt.
Indersiden af Singi Wool Padded Parka er i blødt bomulds flonel, der giver lidt varme, og gør jakken meget behagelig at have på.

Jakken er udstyret med 2 brystlommer med lynlås, to store lommer på den nederste del af jakken og to inderlommer.

Vægt: 1640 gram

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Fjällräven
Køn: Dame
Kategori:Jakker
Aktivitet:Hverdag
Vinter
Vægt: 1640 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig