Fjällräven Vidda Pro Jacket Women's
Fjällräven Vidda Pro Jacket Women's
Fjällräven Vidda Pro Jacket Women's
Fjällräven Vidda Pro Jacket Women's

Fjällräven Vidda Pro Jacket Women's

DKK 2.299,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15598
Fjällräven Vidda Pro Jacket, er muligvis, den ultimative tur jakke. Vidda navnet, har jakken arvet fra de klassiske turbukser, fra Fjällräven, og ikke uden grund, det er nemlig dem samme designfilosofi, der ligger til grund for Vidda Pro Jacket. En praktisk, slidstærk, alsidig jakke der kan bruges året rundt og som holder i mange, mange år.

Vidda Pro Jacket er lavet i G-1000 Eco og er forstærket med dobbeltlag over skulderen. Jakken har hele 8 lommer, med plads til så meget, at man på korte ture, ikke behøver en rygsæk. De nederste forlommer har endda løkker, så man kan fastgøre f.eks. kniv og kompas, så man ikke taber sine ting. Hætten, bunden af jakken, og manchetterne kan justeres så man kan få det fit man ønsker.

Materiale: G-1000 Eco

Vægt: 740 gram

Vis mere
Vis mindre

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig