Handsker
Mærke
1 stk
8 stk
9 stk
2 stk
3 stk
1 stk
1 stk
Farve
15 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk

Handsker

På denne side har vi samlet vores store udvalg af handsker. Handskerne kan både bruges ved outdoor aktiviteter, og til hverdag når du f.eks. skal cykle på arbejde. Hos Fjeld og Fritid finder du et par handsker, der passer perfekt til dine behov. Vi har et flot udvalg af lette liners, fingerhandsker til det danske efterår, klatrehandsker og tykke luffer til brug om vinteren og i bjergene. Befinder du dig et sted hvor det for alvor bliver dårligt vejr, kan du trække en vandtæt luffe udover dine lune dun handsker. Vores outdoor handsker kommer fra forskellige kendte mærker som Aclima, Millet og Black Diamond. Alle disse mærker er kendt for deres høje kvalitet samt for at producere praktiske produkter, der er velegnede til friluftsliv . Der er rig mulighed for at finde sig et par fede, nye handsker her på siden. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at besøge os i butikken!

Før DKK 499,00
DKK 399,00
Spar DKK 100,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig