Hverdagsrygsække
Farve
1 stk
13 stk
2 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
3 stk

Osprey Hverdagsrygsække

Osprey har et væld af rygsække, som er med til at gøre din hverdag lettere og behageligere på vejen til skole eller arbejde. Find rygsækken, der passer til dit behov, hvad enten du har brug for computerlomme, hoftebælte eller et sted at hænge din cykelhjelm.

Osprey Nebula 34
Varenummer: OSP5-300
Osprey Quasar 28
Varenummer: OSP5-302
Osprey Nova 33
Varenummer: OSP5-303
Osprey Jet 18
Varenummer: X14469

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig