Farve
2 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk

Meindl Sko

Hos Fjeld og Fritid har vi sko til alle de, der bryder sig om at være udenfor og udforske verdenen til fods. Vi har både fra lette bløde sko, til varmt vejr og kraftige sko, med god støtte, til de dage hvor terrænet er uvejsomt.

Vi har et stort udvalg af sko fra tyske Meindl, som mange kender og elsker for deres vandrestøvler. Kvaliteten fra støvlerne fortsætter i deres sko og vi kan helt sikkert finde en der passer til dig.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige sko, er du meget velkommen til at komme forbi vores butik på. Her tager gerne en snak om dine behov, og hjælper med at finde en sko der passer

Varenummer: 516
Før DKK 1.199,00
DKK 899,00
Spar DKK 300,00
Info / køb
Varenummer: U14874
Før DKK 1.399,00
DKK 979,00
Spar DKK 420,00
Info / køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig